ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ PANTELIA SUITES

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το Pantelia Suites βρίσκεται κοντά στον Καθεδρικό ναό του νησιού στο κέντρο των Φηρών, στο μικρό μονοπάτι που οδηγεί στο νότιο τμήμα της πόλης, όπου η περιοχή χαρακτηρίζεται από ηρεμία και ιδιωτικότητα.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΕΚΕΙ

Πολύ κοντά στην πρωτεύουσα του νησιού, τα Φηρά (8χλμ.) Είναι το διεθνές αεροδρόμιο της Θήρας (JTR), μόλις 40 λεπτά πτήσης από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, το οποίο φιλοξενεί διεθνείς πτήσεις από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε jtr-airport.gr

Εναλλακτική λύση θα είναι το λιμάνι του Αθηνιού, το οποίο απέχει μόλις 8 χλμ. Από την Pantelia Suites σε απόσταση 15 λεπτών. Το λιμάνι του Αθηνιού είναι ένα πολυσύχναστο λιμάνι που δέχεται πλοία που φθάνουν από το λιμάνι του Πειραιά και άλλα νησιά κοντά στη Σαντορίνη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση santoriniport.com

Το «Pantelia Suites» απέχει περίπου 15 με 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι ή το αεροδρόμιο του νησιού. Το Pantelia Suites βρίσκεται κεντρικά λίγα βήματα μακριά από την Μητροπολιτική Εκκλησία της Θήρας, το Προϊστορικό Μουσείο του νησιού και το Κοσμοπολίτικο κέντρο της πρωτεύουσας, καθώς λίγα λεπτά από τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων και ταξί του νησιού. Η πρόσβαση στα Pantelia Suites μπορεί να είναι εύκολη όταν υπάρχουν οι ανάλογες ρυθμίσεις λόγω του περιορισμένου χώρου στάθμευσης, της αυξημένης κίνησης αλλά και της ιδιομορφίας του οικισμού. Το Pantelia βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, σε μια άνετη, ήσυχη, φιλική προς τους ταξιδιώτες γειτονιά, με θέα σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος.

Pantelia Suites, Santorini

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Τοπικό λεωφορείο
Από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τοπικό λεωφορείο που θα σας φέρει στα Φηρά και από το σταθμό θα περπατήσετε κατευθείαν στο λόφο. Η απόσταση είναι περίπου 150 μέτρα, αλλά αν έχετε βαριές αποσκευές, δεν είναι εύκολο.
Θα συναντήσετε το εστιατόριο ΝΑΟΥΣΑ και στη συνέχεια μια μπλε πόρτα με το σήμα του ξενοδοχείου μας.

Ταξί
Υπάρχουν επίσης ταξί που περιμένουν στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι και μπορείτε να επιβιβαστείτε σε ένα στην ουρά που υπάρχει (πείτε στον οδηγό να σας φέρει δίπλα στον Ορθόδοξο Μητροπολιτικό Καθεδρικό ναό)
Μπορούμε να έχουμε κλείσει ένα ταξί για εσάς: ο οδηγός θα σας περιμένει λίγο έξω από την περιοχή άφιξης του αεροδρομίου, κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας.

Αυτοκίνητο
Εάν έχετε δικό σας αυτοκίνητο: από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι ακολουθήστε τις πινακίδες προς ΦΗΡΑ. Καθώς φτάνετε στα ΦΗΡΑ, θα δείτε πινακίδες προς ΚΕΝΤΡΟ, θα συναντήσετε το ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και απλά θα στρίψετε αριστερά μπροστά του. Έπειτα θα περάσετε από το σταθμό των λεωφορείων στα δεξιά σας και θα συνεχίσετε απλά πάνω προς το λόφο.
Έχετε υπόψη ότι ο δρόμος, λίγα μέτρα μετά τον σταθμό των λεωφορείων, γίνεται πέτρινο μονοπάτι.

Στο τέλος του δρόμου θα συναντήσετε τον Ορθόδοξο Μητροπολιτικό ναό (είναι μια μεγάλη λευκή εκκλησία) και μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητο στο πλάι του δρόμου όπως είναι σταθμευμένα και τα άλλα αυτοκίνητα ή σε ένα οικόπεδο απέναντι από τον καθεδρικό ναό (αν δεν βρείτε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε για να έρθουμε και να σας βοηθήσουμε με τις αποσκευές σας και θα σας υποδείξουμε ένα άλλο σημείο στάθμευσης).
Θα δείτε το εστιατόριο ΝΑΟΥΣΑ και στη συνέχεια μια μπλε πόρτα με το σήμα του ξενοδοχείου μας.

Santorini and Fira
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΦΗΡΑ

Η Σαντορίνη είναι το παγκοσμίως γνωστό ελληνικό νησί που βρίσκεται στο νότιο Αιγαίο. Πρόκειται για μια πτήση 40 λεπτών από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας ή κατά μέσο όρο 6 με 8 ώρες βόλτα με πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά.

Things to do in Santorini
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στη Σαντορίνη θα ανακαλύψετε σίγουρα πολλούς μικρούς θησαυρούς μόνοι σας. Εμείς σας προσφέρουμε ορισμένες προτάσεις που θα κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την επίσκεψή σας.